Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۹۸ از مصوبه این کمیسیون برای اختصاص اعتبار به برنامه‌های ایجاد اشتغال مولد، تثبیت اشتغال موجود و اجرای سیاست‌های بازار کار و همچنین انجام پروژه‌های دولت الکترونیک، توسعه خدمات الکترونیکی و هوشمندسازی مدارس خبر داد.

علی اصغر یوسف نژاد در گفت‌وگو با ایسنا از تصویب تبصره ۱۸ لایحه بودجه ۹۸ در کمیسیون تلفیق خبر داد که بر اساس آن به دولت اجازه داده می‌شود از محل اعتبارات تأمین شده در چارچوب مصوبات هیأت امنا، ضوابط و مقررات و اساسنامه صندوق توسعه ملی و همچنین تسهیلات بانکی برای اجرای برنامه‌های ایجاد اشتغال مولد تثبیت اشتغال موجود و اجرای سیاست‌های بازار کار هزینه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طبق مصوبه کمیسیون تلفیق ۵۰ درصد اعتبارات موضوع تبصره ۴ ماده ۹۴ قانون برنامه ششم بر اساس برنامه‌های پیشنهادی وزارت ورزش به منظور اشتغال جوانان می‌تواند با تأیید سازمان برنامه هزینه شود.

به گفته وی، طبق این مصوبه تسهیلات بانکی مربوط به برنامه اشتغال مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی بر اساس برنامه‌های پیشنهادی دستگاه‌های ذی‌ربط می‌تواند با تأیید سازمان برنامه و بودجه هزینه شود.

نایب رئیس کمیسیون تلفیق همچنین گفت: طبق این مصوبه به منظور تسهیل تأمین وثایق مورد نیاز برنامه‌های موضوع این حکم بخشی از منابع عمومی این بند می‌تواند با تأیید سازمان برنامه و بودجه برای افزایش سرمایه صندوق‌های ضمانت سرمایه گذاری مورد استفاده قرار گیرد.

یوسف نژاد همچنین گفت: طبق مصوبه کمیسیون تلفیق ۱۰ درصد از عوارض موضوع جز ۱ بند ب ماده ۶ قانون برنامه ششم که در اختیار دهیاری‌ها و فرمانداری‌ها است می‌تواند صرف پروژه‌های اشتغالزایی روستایی مصوب شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان شود.

وی در ادامه از مصوبه دیگر کمیسیون تلفیق خبر داد که بر اساس آن به شرکت‌های تابعه وزارت ارتباطات اجازه داده می‌شود با تأیید وزیر تا مبلغ ۱۴۰ میلیارد تومان از محل منابع داخلی خود برای کمک به سرمایه گذاری‌های خطرپذیر، ایجاد اپراتورهای ارائه کننده خدمات الکترونیکی در کلیه بخش‌ها، حمایت از پروژه‌های توسعه‌ای اشتغال آفرین و یا صادرات کالا و خدمات در این بخش توسط بخش‌های خصوصی و تعاونی به صورت وجوه اداره شده اختصاص دهند و مابه‌التفاوت نرخ سود را از محل آن پرداخت کنند.

این نماینده مجلس همچنین گفت: در مصوبه دیگری به وزارت ارتباطات اجازه داده می‌شود که از طریق سازمان توسعه‌ای و شرکت‌های خود نسبت به مشارکت خصوصی – عمومی داخلی و خارجی به منظور انجام طرح‌های دولت الکترونیک و توسعه خدمات الکترونیکی از هوشمندسازی مدارس اقدام کند. منابع مورد نیاز جهت سرمایه گذاری بخش دولتی از محل اعتبارات وزارت ارتباطات و منابع داخلی شرکت‌های تابعه با تأیید سازمان برنامه تأمین می‌شود.

وی همچنین از مصوبه دیگر کمیسیون تلفیق خبر داد که بر اساس آن دولت مجاز است از طریق سازمان‌های توسعه‌ای به منظور ایجاد اشتغال و رونق تولید و در راستای سرمایه گذاری در عرصه‌های مختلف اقتصادی و زیربنایی و در اجرای مواد قانون برنامه ششم و قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ نسبت به اجرای طرح‌های سرمایه گذاری، زیرساختی و نوسازی صنایع با در نظر گرفتن مزیت‌های منطقه‌ای و آمایش سرزمین با اولویت مناطق کمتر توسعه یافته و محروم با بکارگیری ابزار متنوع تأمین منابع مالی و تأمین مالی خارجی (فاینانس) اقدام کند.

وی در پایان گفت: طبق مصوبه دیگر کمیسیون تلفیق حداقل و حداکثر جزای نقدی موضوع مواد ۱۰ و ۱۱ قانون استفاده از بی‌سیم‌های اختصاصی و آماتوری با پیشنهاد وزارت ارتباطات و تصویب کمیسیون ارتباطات تعیین می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اشتغال کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۶۰۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مهدی ناصحی، روز دوشنبه در نشست خبری گفت: حدود ۲ سال از عمر صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج می‌گذرد. هنگامی که این صندوق ایجاد شد، میزان بودجه تخصیص یافته معادل ۵ همت (۵ هزار میلیارد تومان) بود و در سال گذشته به ۷ همت رسید.

وی ادامه داد: در حال حاضر، میزان بودجه تخصیص یافته صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج در سال جاری معادل ۹ همت است.

ناصحی با بیان اینکه موضوع حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در کانون توجه قرار گرفته است، افزود: دولت و وزارت بهداشت به موضوع حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج توجه کرده‌اند و بیمه‌های پایه در جهت پوشش خدمات گام برداشته‌اند. حدود ۲ سال از عمر صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج می‌گذرد اما از شاکله بسیار خوبی برخوردار است.

وی درباره بیماری‌های تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج گفت: ۱۰۷ گروه از بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش قرار دارند.

کد خبر 6098116 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • برگزاری کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه ماه آینده
  • ۱۳۵ مصوبه برای گلستان در سفر دوم رییس جمهور اختصاص یافت
  • رویداد صدرا پیوند بین دانشجو، صنایع و ایجاد اشتغال است
  • اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی به گیلان
  • شناسایی۱۶هزار میلیارد تومان ملک برای مولد‌سازی در هرمزگان
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • تا ۵۰ سال آینده مشکلی برای دفن در باغ رضوان نداریم/ ‏احیای قبور ۳۰ ساله
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج